Πως
λειτουργει
η υπηρεσια μας

100% μοναδικο πλανο

Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μεταφροντίδας στις ειδικές απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης. Κάθε κηδεία απαιτεί διαφορετική προσέγγιση.

διατηρηση σχεσεων

Το πρόγραμμα μεταφροντίδας είναι η εγγύηση για φανατικά πιστούς πελάτες για πολλές γενιές. Και με συνέπεια… Δεν γίνεται να μην έχει αποτέλεσμα.

100% Ασφαλεια

Είσαι απόλυτα ασφαλής. ΔΕΝ θα πραγματοποιήσουμε ποτέ καμία ενέργεια, χωρίς τη δική σου ρητή επιβεβαίωση. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σου.

BHMA 1

Όταν πατήσεις το κουμπί που λέει “Ξεκίνα δωρεάν" θα μεταφερθείς σε μια ειδική φόρμα όπου θα πρέπει να καταχωρήσεις τα στοιχεία μιας κηδείας που έχεις κάνει πρόσφατα ώστε να ξεκινήσεις την δωρεάν δοκιμή σου. Όταν ολοκληρωθεί η καταχώρηση θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σου ώστε να επιβεβαιώσουμε την καταχώρηση που έκανες και να λύσουμε ότι απορία μπορεί να έχεις.

ΒΗΜΑ 2

Αμέσως μετά, επειδή αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, το τμήμα marketing μαζί με έναν σύμβουλο πένθους θα βγάλουν ένα προσωποποιημένο πλάνο μεταφροντίδας για την συγκεκριμένη κηδεία που καταχώρησες. Σε αυτό το πλάνο θα σου παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή προσέγγιση κατά τη γνώμη μας.

ΒΗΜΑ 3

Μόλις ολοκληρωθεί το πλάνο (συνήθως παίρνει το πολύ 72 ώρες) θα το στείλουμε στο email σου ή αν δεν υπάρχει email στο Facebook Messenger, ώστε να το εγκρίνεις ή να κάνεις όποια αλλαγή επιθυμείς. Από εκεί και πέρα, αν επιθυμείς να συνεχίσουμε αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε το συγκεκριμένο πλάνο εντελώς δωρεάν εφ όρου ζωής. Αν δεν επιθυμείς να συνεχίσουμε για οποιοδήποτε λόγο.... Δεν κάνουμε τίποτα.

Τι εiναι η μεταφροντiδα;

Μεταφροντίδα στον κλαδο της κηδειας ονομάζεται η οικοδόμηση μιας στρατηγικής διατήρησης πελατών, επεκτείνοντας τις σχέσεις με τις οικογένειες που έχουν εξυπηρετηθεί, πέρα από τις λίγες μέρες προγραμματισμού της κηδείας και της ταφής.

Επιφανειακά, η μεταφροντίδα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύστημα διαχείρισης σχέσεων ενός γραφείου τελετών με τους πελάτες του. 
Στην πραγματικότητα όμως είναι μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική στρατηγική που όταν γίνεται σωστά και με συνέπεια μπορεί να σου εξασφαλίσει πιστούς πελάτες για πολλές γενιές και να αυξήσει ενεργητικά τις πιθανότητες απόκτησης νέων. 

Τι θα κανετε για μενα;

Επειδή εσύ είσαι υποχρεωμένος να αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια στην κηδεία του σήμερα, εμείς αναλαμβάνουμε εκ μέρους σου την διατήρηση των σχέσεων του γραφείου σου με τις κηδείες του χθες.

Πως θα το κανετε;

Με απλά λόγια, θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με μια οικογένεια που έχεις εξυπηρετήσει σε στρατηγικά προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα εφ’ όρου ζωής, με σκοπό να αυξηθεί η αξία που έχει αυτή η οικογένεια για την επιχείρησή σου όσο ζει. Η προγραμματισμένη επικοινωνία θα γίνεται με διάφορους τρόπους, κυρίως μέσω ταχυδρομικών επιστολών και γραπτών μηνυμάτων. Το περιεχόμενο αυτών των επιστολών και μηνυμάτων εννοείται ότι θα έχει εγκριθεί πρώτα από εσένα.

Πιθανές λογικές απορίες

Το μεγαλύτερο όφελος που θα έχεις από ένα πρόγραμμα μεταφροντίδας είναι το όνομα του γραφείου σου να συζητιέται θετικά μέσα σε μια οικογένεια για πολύ καιρό μετά την κηδεία. Αυτό εξασφαλίζει φανατικά πιστούς πελάτες για πολλές γενιές και κορυφαία από στόμα σε στόμα διαφήμιση. 

Γιατί έχοντας ένα πρόγραμμα μεταφροντίδας συνεχίζεις να επικοινωνείς μαζί τους σε προγραμματισμένα διαστήματα και να εκφράζεις το ενδιαφέρον σου για αυτούς χωρίς να περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα. Αυτό εξασφαλίζει πρώτα από όλα ότι δεν πρόκειται να σε ξεχάσουν ποτέ και δεύτερον ότι θα σε εκτιμήσουν περισσότερο ως επαγγελματία. Στην ουσία, με τον καιρό θα γίνεις το μόνο γραφείο τελετών που τους έρχεται στο μυαλό.  Επειδή το τηλέφωνο δεν είναι διακριτικό μέσο και μπορεί να πετύχει σε κακή στιγμή κάποιον πελάτη και τα email δεν τα ανοίγει σχεδόν κανένας. Τα μηνύματα στο κινητό όμως τα διαβάζουν όλοι και δεν ενοχλούν κανέναν.

Τίποτα. Η απάντηση είναι σίγουρα μια θετική εξέλιξη αλλά δεν είναι απαραίτητη όσο αφορά τον τελικό μας στόχο. Για την ακρίβεια, είναι πολύ πιθανό να μην απαντήσει πίσω ένας πελάτης, αλλά είναι 100% απίθανο να μην εκτιμήσει το ενδιαφέρον και την προσφορά σας. Εμείς δεν θέλουμε την απάντηση ενός πελάτη. Θέλουμε την εκτίμησή του. Αν σας εκτιμάει, όταν έρθει η ώρα, θα ακούσετε από αυτόν. 

Όχι. Τα μηνύματα που θα στέλνονται έχουν μόνο δύο πιθανές συνέπειες. 

  1. Ο πελάτης σας θα το εκτιμήσει και θα το συζητήσει θετικά με την υπόλοιπη οικογένεια. 
  2. Δεν θα το δώσει καν σημασία και θα το ξεχάσει επιτόπου. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει τίποτα κακό. Ποτέ στην ιστορία των επιχειρήσεων το έξτρα ενδιαφέρον για τον πελάτη δεν είχε αρνητικές συνέπειες. Μόνο θετικές.

Η δική μας άποψη είναι ότι πρέπει να καταχωρείτε όποιον άνθρωπο έχει κινητό τηλέφωνο! Άσχετα με την ηλικία κάποιου, αν έχει κινητό τηλέφωνο έχει και τη δυνατότητα να δέχεται μηνύματα. Αν είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία, μπορεί να μην απαντήσει ποτέ πίσω και να μην σας αφήσει κριτική στο google αλλά το μήνυμα θα το δει. Και το πιο πιθανό είναι να το συζητήσει θετικά με την υπόλοιπη οικογένεια. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτός είναι ο απόλυτος στόχος μας. Η θετική συζήτηση του ονόματός σας ξανά και ξανά, ενδοοικογενειακά και στον κύκλο του. 

Από έναν κανονικό ελληνικό αριθμό που θα μπορούσε να ανήκει σε οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη. Αν αναζητηθεί στο google δεν θα βρεθεί τίποτα. Σε αυτό τον αριθμό οι πελάτες σας μπορούν να απαντάνε σαν να απαντάνε σε ένα οποιοδήποτε άλλο νούμερο.    

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σας εκθέσουμε αφού θα έχετε εγκρίνει από πριν τα ακριβή μηνύματα που θα σταλούν καθώς και τις ακριβείς ημερομηνίες. Δεν στέλνουμε ή κάνουμε τίποτα χωρίς να το γνωρίζετε και εγκρίνετε πρώτα.

Εάν έχεις επιπλέον απορίες, επικοινώνησε μαζί μας.Επικοινωνία.