Ενημέρωση μεταφροντίδας Μάιος 2021: Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Στον πυρήνα της, η επιχείρησή μας έχει ως στόχο να προσφέρει συνεχώς ικανοποιητικές απαντήσεις στις 2 παρακάτω ερωτήσεις:

Και επειδή -καλώς ή κακώς- δεν πουλάμε ένα χειροπιαστό προϊόν, αλλά μια δυναμική υπηρεσία που έρχεται σε επαφή με συναισθηματικά φορτισμένους ανθρώπους, είναι υποχρέωσή μας να μετράμε συνεχώς την αποτελεσματικότητά των κινήσεών μας και να εξελισσόμαστε ανάλογα. 

 

Τον τελευταίο μήνα παραμείναμε επίτηδες σιωπηλοί και πήγαμε πίσω “στο εργαστήριο” με σκοπό να βρούμε ακόμη καλύτερες απαντήσεις στα 2 παραπάνω ερωτήματα. 

 

Απαντήσεις που όχι μόνο θα πετυχαίνουν τους στόχους μας, αλλά θα το κάνουν και με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Ποια είναι τα νέα μας:

1. Αναβαθμίσαμε το ψυχολογικό μοντέλο διαχείρισης πένθους που ακολουθούσαμε.

Λόγω πολύ πρόσφατων εξελίξεων αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε το κλασικό (αλλά απαρχαιωμένο) μοντέλο της Elisabeth Kubler Ross με τα 5 στάδια του πένθους για την μοντέρνα προσέγγιση της ψυχολογίας.

 

Περισσότερα για αυτό θα πούμε τον προσεχή καιρό μέσα από αναλύσεις και από άρθρα. 

 

Για την ώρα, αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι από εδώ και πέρα θα μιλάμε κατευθείαν… στην καρδιά.

 

Η αλλαγή αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα το γραφείο σας να διαφοροποιείται όχι μόνο από τα υπόλοιπα γραφεια της αγοράς αλλά και από όλους τους γύρω ανθρώπους που προσπαθούν να “συλληπηθούν και να βοηθήσουν” αλλά δεν ξέρουν πως να το κάνουν με έναν ίσως πιο κατάλληλο τρόπο.

2. Από εδώ και πέρα οι επαφές μας θα αρχίζουν με ένα ταχυδρομικό φυσικό πακέτο.

Ένα από τα αποτέλεσμα της αλλαγής της φιλοσοφίας διαχείρισης του πενθους είναι ότι από εδώ και πέρα η μεταφροντιδα δεν θα αρχίζει με ένα μήνυμα στο κινητό, αλλά μέσω ενός φυσικού πακέτου το οποίο θα αποστέλλεται στη διεύθυνση της οικογένειας.

 

Με τον τρόπο αυτόν θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε με περισσότερο βάθος και νόημα όλα αυτά που θέλουμε να πούμε και να συμπεριλάβουμε το σύνολο των παροχών μας (δηλαδή παροχών σας) προς αυτούς.

 

**Το έξτρα κόστος αυτής της μεθόδου ΔΕΝ θα επιβαρύνει εσάς. Οι τιμές παραμένουν οι ίδιες.

3. Ετοιμάζουμε ένα εξειδικευμένο site διαχείρισης πένθους.

Αυτό το project θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό παράγοντα στην υπηρεσία της μεταφροντίδας, αλλά και στο επιχειρηματικό μας μέλλον στον κλάδο της κηδείας. 

4. Επετειακό ψηφιακό υλικό για την επέτειο θανάτου ενός έτους.

Από εδώ και στο εξής, στο πακέτο της υπηρεσίας μας θα περιλαμβάνεται και επετειακό ψηφιακό υλικό το οποίο θα ετοιμάζεται από εμάς για εσάς και θα προγραμματίζεται για την επέτειο θανάτου ενός έτους.

 

Μέρος της αφοσίωσης σας στις οικογένειες που εξυπηρετείτε θα πρέπει να είναι και η δημιουργία ψηφιακού υλικού το οποίο θα τιμά την επέτειο θανάτου του αγαπημένου τους ανθρώπου.

5. Προσθέτουμε στις υπηρεσίας μας το πρόγραμμα "Aftercare premium" το οποίο θα κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά θα αξίζει.

Δεν μπορούμε να πούμε δημόσια περί τίνος πρόκειται και γιατί είναι ακριβότερο καθώς αφορά αποκλειστικά τους καλύτερους πελάτες μας και θα είναι άδικο προς αυτούς να το μοιραστούμε με όλους. 

 

Μπορούμε όμως να πούμε ότι πρόκειται για μια πολύ δημιουργική κίνηση με αιώνια συναισθηματική αξια, που θα αφήνει κάθε οικογένεια με το στόμα ανοιχτό και θα εγγυάται 100% την θετική αναφορά του ονόματος του γραφείου σας. 

 

**Για να μάθετε για αυτό (αλλά και περισσότερα για το πώς κάνουμε τη διαφορά στην επιχείρηση σας) θα πρέπει να κλείσουμε ένα ραντεβού να τα πούμε από κοντά καθώς θα πρέπει να σας το δείξουμε.

Καλέστε μας στο 698 857 1178 η στείλτε μας μήνυμα στο Facebook να κανονίσουμε να γνωριστούμε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Σχετικά άρθρα:

Εγγράψου

για να λαμβάνεις

για να λαμβάνεις

αποκλειστικό υλικό!

Συμπλήρωσε το email σου

*Πατώντας Εγγραφή συμφωνείτε στους Όρους και Προϋποθέσεις

Δωρεαν Στρατηγικη

Marketing για Γραφεία Τελετών 2023